top of page
About_rondje_NJ.jpg

Al van jongs af aan wist ik dat ik wilde maken, creëren. Het liefst hele nieuwe werelden. Dit begon met tekenen, als tool om mezelf te uiten en mijn creativiteit kwijt te kunnen, iets wat ik nog steeds graag doe. Mijn creatieve familie, aan beide kanten, heeft mijn eigen creativiteit altijd gemotiveerd. Zeker de bezoeken aan mijn opa's en oma's hebben hier sterk aan bijgedragen; doodles maken met oma Trudy - "wat kun jij maken van deze krabbel?" - of een wedstrijdje paarden tekenen, de specialiteit van mijn opa Harm. Ook toen hield ik al van een creatieve uitdaging. De dinsdagen bij oma Trudy en opa Ben waren eveneens gevuld met de kunst van Eppo Doeve, de neef van mijn oma en een van de bekendste (grafische) Nederlandse tekenaars. Ik kon uren kijken naar zijn tekeningen en schilderijen en verdwalen in de werelden die hij heeft gecreëerd, voor mij en vele anderen.
Dat deed iets met me. 

Dit gevoel heb ik nooit kunnen loslaten en heeft er voor gezord dat ik eerst de studie voor grafisch ontwerp in Rotterdam en later de studie communicatie & multimedia design in Breda heb afgerond. Hier leerde ik hoe design een middel is om te communiceren maar vooral hoe krachtig en universeel deze communicatie is. Want een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. 

Met inzet van mijn brede expertise creëer ik samen met jou de wereld waarin jouw boodschap centraal staat. Of het nu gaat om een huisstijl, een campagne, een online meeting, een illustratie of een video edit: ik kan je helpen! Met een combinatie van durf, creativiteit, kennis/ervaring binnen mijn vakgebied en het vermogen om écht te luisteren zorg ik voor originele en sprekende ontwerpen van hoge kwaliteit. Kan ik jou helpen of heb je vragen? Neem contact met me op!


 

 ☽ ♡ ⋆ A B O U T ⋆ ♡ ☾ 

bottom of page